PERDUT… TROBAT!!!

Vull dedicar un conte a la gent que ho està passant malament per qualsevol motiu: NO PERDEU MAI LA IL·LUSIÓ!

 

Tot va començar el dia que el pare de la Laura va arribar a casa dient que havia perdut la feina.EL PARE DE LA LAURA VA PERDRE LA FEINA

Va ser el primer que la família va perdre. Els estalvis, les vacances, el cotxe… Poc a poc anaven desapareixent coses. Però la Laura es va espantar de veritat quan va veure que els ulls dels seus pares anaven perdent l’alegria i va decidir que havia de fer alguna cosa.

Anava a la biblioteca cada dimecres a la tarda, en sortir de l’escola. Es submergia en mons fantàstics i aprenia coses molt interessants.

LA LAURA A LA BIBLIOTECA

Va buscar al catàleg les paraules perdre- buscar- trobar i,ves a saber perquè, li van aparèixer a la pantalla llibres de detectius… Era un senyal! Es dedicaria a trobar coses!!

El primer que intentaria recuperar seria l’il·lusió que havien perdut els seus pares. 

La Laura va dedidir que es menjaria el que li posessin al plat sense rondinar, fins i tot  els pèsols, que no li agradaven gens.

Els pares de la Laura es van despertar un dissabte al matí pel soroll de gentada que venia del carrer. Van treure el nas per la finestra per mirar  què havia passat. Es van quedar de pedra quan van veure que, a l’entrada de casa, la Laura havia posat totes les seves joguines, fins i tot la Clínica Veterinària dels Clicks i la bicicleta dels últims reis!  La Laura també havia escrit un cartell que deia: TOT A 1 EURO.

Es van emocionar moltíssim, doncs van veure que la Laura no havia perdut l’esperança i això els va fer retrobar l’il·lusió per tirar endavant.

LA LAURA I ELS SEUS PARES

 

Van descobrir que tenien la millor filla del món i, amb els anys, va esdevenir una magnífica detectiu.

Núria Graell

Juny de 2014

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>