LES DUES NENES

El dia 12 de juny és el Dia Mundial Contra el Treball Infantil. No oblidem a aquests nens i nenes que estan treballant en comptes d’anar a l’escola i intentem fer-hi alguna cosa.  Desitjo que aquest conte sigui de ciencia- ficció ben aviat!

NO AL TREBALL INFANTIL- LES DUES NENES

LES DUES NENES

La Thet és una nena birmana i està contenta; avui fa 15 anys. Com cada dia de la setmana, avui treballa de 7 del matí a 9 del vespre en una fàbrica tèxtil que fa samarretes de la marca PIPA.

La mestressa de la fàbrica la va contratar l’any passat per l’equivalent a 20€ al mes, dormir i menjar a casa seva. Avui al vespre els passarà una pel·lícula i això la fa estar molt emocionada.

La Laia és una nena catalana i està trista; avui també fa 15 anys. Els seus pares han preparat una gran festa per ella al pati de casa seva amb tots els seus amics i amigues. Li han fet moltissims regals però no aquell que estava esperant: l’últim model de samarreta negra de la marca PIPA.

Núria Graell

Juny de 2014

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>