L’EMMA I LA LLUNA

En aquests temps que corren, és freqüent que els nens i les nenes canviin d’escola. Després de la Castanyada marxava una nena de l’escola i la castanyera va pensar, molt encertadament, que li agradaria molt ser la protagonista d’un conte. Dit i fet, es va posar mans a l’obra i va quedar així…

L’EMMA I LA LLUNA

Una vegada hi havia una nena que es deia Emma.Vivia en una ciutat molt gran amb els seus pares i el seu germà petit. Anava a l’escola i tenia molts amics i amigues a la seva classe dels Lleons.

ELS LLEONS I L'EMMA

Un dia els pares van decidir marxar a viure a un poble molt lluny. Això volia dir que l’Emma canviaria d’escola i d’amics i amigues.
L’Emma i els Lleons estaven molt tristos, doncs no es volien separar…
Llavors se’ls va ocórrer una cosa: cada nit, quan sortis la lluna, tant l’Emma des del seu nou poble com els seus amics els Lleons a la ciutat, se la mirarien i sabrien que estaven fent el mateix.

Seria com si encara estiguessin junts!

I així va ser com des d’aleshores, quan sortia la Lluna per entre les munyanyes de Conca li feia una picadeta d’ullet a l’Emma perquè no s’oblidés dels seus amics i amigues els Lleons.

Núria Graell

Octubre de 2013

 

One Response to “L’EMMA I LA LLUNA”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>