LA GALLINA CRESTA BLAVA

Gallina Crestablava

 

La  Crestablava no és una gallina com les altres: a ella li agrada llegir contes, sobretot les histories de pirates, per això es posa un pegat a l’ull i es pinta la cresta de color blau. La lectura fa que no es concentri en posar ous, cosa que treu de polleguera al granger.darabuc-cabassa-nesquens-2

La Crestablava se les sap totes i proposarà al granger trobar un ou d’or amagat amb un mapa del tresor. Aquest s’ho passarà tan bé que no li sabrà greu que l’ou no sigui d’or.
Descobrirà que els tresors de veritat no són sota terra, sinó a la vista de tothom: els amics, la imaginació, els contes… A partir de llavors el granger i la Crestablava compartiran lectures i un dia un llegeix i l’altra escolta i al revés.

gallina_crestaazul3El Daniel Nesquens ens porta una història molt dolça i a la vegada divertida, als nens i nenes els agrada molt. El text està acompanyat per les il·lustracions de la Mariona Cabassa que omplen de color i de llum les dobles pàgines d’aquest bonic conte.

 

 

Per a mestres i pares interessats, adjunto una  Guia de lectura Gallina Crestablava

 

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>