LA CASA

Il·lustració d’Elvira Lozano

Un dia en Sebastià anava pel camp i va veure un terreny que es venia. Era un tros preciós, envoltat de bosc i natura.Va pensar que estaria bé fer-se una casa allà per estar-s’hi tranquil i convidar els seus amics i amigues, així que amb els seus estalvis va comprar aquell terreny.

Va anar a visitar a la seva amiga Rosa que era arquitecta. A en Sebastià no li havien quedat massa diners i li va proposar a la Rosa que, a canvi de fer els plànols de la casa, podria fer-s’hi una habitació  per anar´hi quan vulgués. A la Rosa li va semblar una idea excel·lent, així que va acceptar i va dibuixar una casa preciosa.

Llavors, en Sebastià va anar a veure al seu amic Felip que era manobra i va proposar-li si volia construir aquella casa a canvi de fer-s’hi un cobert on guardar totes les seves eines. En Felip hi va estar d’acord i va construir aquella casa magnífica en aquell terreny meravellós.

Ara necessitava llum i aigua i va parlar amb en Josep, que era un instal·lador que coneixia de feia temps. Sabia que a en Josep li agradava molt mirar els estels, així que a canvi de fer-li les instal·lacions, podria instal·lar a les golfes el seu telescopi i venir les nits que en tingués ganes, a veure el cel. En Josep va acceptar i ja va tenir llum i aigua corrent.

Ja només quedava pintar aquella casa tan bonica i de seguida va pensar en l’Elvira que en les seves estones lliures pintava paissatges. L‘Elvira va pensar que seria bona idea dibuixar i pintar aquell paratge tan bonic i en un tres i no res va tenir pintades les parets d’aquella casa.

Així va ser com gràcies a la feina i l’esforç aquells amics van tenir un lloc on poder estar junts. Ah! i com a tots els agradaven les plantes van aconseguir tenir un bon hort i un magnífic jardí.

Núria Graell

Juliol de 2014

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>