CONTE PER DESPERTAR A ALGÚ MOLT ESPECIAL

Nen dormint

 

Quina llàstima fa haver de despertar els nostres petits i petites al matí per haver d’anar al cole. Perquè estan tan endormiscats, que no és estrany que es llevin una mica de mala lluna. I si els despertem amb un conte? Una història que els recordi que els estimem molt i que són un “tresor”. Proveu- ho!

“Aquesta nit he tingut un somni molt estrany.El mag del somni.

Un mag vestit amb un vestit d’estels em deia que, si buscava bé, trobaria un fantàstic  tresor. No m’ha donat cap mapa ni cap indicació, només m’ha dit que quan el trobés, veuria que era una cosa tan magnífica que sabria el que era.

Jo he anat al bosc i he aixecat tota la fullaraca del terra, he mirat pels forats dels arbres però només vaig trobar formigues i la casa d’un picasoques.

Amb una excavadora, he anat a la platja i he  tret tota la sorra i he vist un cranc que fugia a les roques. I a sota del mar hi havia peixos, meduses, algues i corall, però res més.

He mirat sota els carrers de la ciutat, però només he vist alguna rata que corria per la claveguera. També he furgat dins dels armaris de la cuina, però hi havia tasses i plats.

A sota els llits, hi havia sabates i alguna mica de pols.

Llavors ha passat…

He aixecat la flassada i el llençol i l’he trobat! He trobat el meu magnífic tresor amagat! Mami abraçant al seu nen acabat de despertar

Eres TU adormit, esperant que et despertés amb aquesta història i un petó.

 NÚRIA GRAELL

MAIG DE 2014

 

9 Responses to “CONTE PER DESPERTAR A ALGÚ MOLT ESPECIAL”

 1. Núria me ha encantado este cuento para despertar a nuestros tesoros. He visto que no pones ninguna referencia sobre él, perdona la pregunta pero ¿ es tuyo ?. Repito me ha gustado muchísimo.

  Responder
  • Hola, Jose,
   Pues si que es mio el cuento, por eso no he puesto nombre del autor. Espero que te sigan gustando los cuentos y las cositas que voy colgando por aquí.
   Gracias!

   Responder
 2. Josep Culubret

  Senzillament molt tendre, sembla que has equivocat l’ofici, hauries d’escriure contes.
  Moltes gràcies.

  Responder
 3. Mireia

  Hola Núria,
  m’agradat molt aquest conté i sobretot que el conté sigui un mitjà perfecta per fer d’un moment del dia un moment encara més especial. Catalana resident a un poble de Toledo, explico contes a la radio, i espero no et sàpiga greu perquè aquest ha estat l’escollit d’aquesta setmana, això si, l’he tingut que traduir. Moltes gràcies.

  Responder
 4. Hola Núria!
  M’ha encantat aquest conte. Però el que no entenc és per que no poses el teu nom.
  Ah! acabo de tenir una brillant idea!!!!! potser una pintora que tu i jo coneixem te’l podria il·lustrar. Que et sembla?

  Responder
 5. Núria, m’ha emocionat molt el teu conte.
  Estic desitjant que sigui demà al matí per poder despertar la meva mandrosa amb aquest conte. Serà un moment màgic i de ben segur que voldrà que ho repeteixi cada dia 🙂

  Quan decobreixo contes com el teu que serveixen per a convertir moments de “estira i arronsa” en moments màgics, envejo la capacitat que teniu algunes persones de que tot sigui molt més senzill i bonic.

  MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!

  Responder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>